Ansamblul Folcloric Cununița Sântana – 20 de ani de cântec

Data publicare: Joi, 12 August, 2021 Total: 969 accesari

Ansamblul Folcloric Cununița Sântana – 20 de ani de cântec

Anul acesta Ansamblul „Cununița” din Sântana aniversează 20 de ani de la înființare, ocazie cu care vineri, 13 august, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură din Sebiș, va avea loc un spectacol folcloric de gală care va marca această sărbătoare.

 

Ansamblul Folcloric Cununița a fost înființat în anul 2001 la inițiativa lui Ioan Dărău, iar în anul 2005 a devenit Ansamblul „Cununița” U.V.V.G. Sântana, în urma semnării unui parteneriat juridic cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

 

Spectacolul de vineri va fi unul de înaltă ținută, având în vedere că ne aflăm la ceas aniversar, că sărbătorim aniversarea Centrului Cultural Județean Arad și cea a Ansamblului „Cununița” Sântana. Vom avea invitați de seamă, soliști de renume din România și ansambluri de dansuri de renume -  a precizat Ioan Dărău, coordonatorul Ansamblului „Cununița” Sântana.

 

Accesul la evenimentul aniversar de vineri este posibil doar pe bază de invitație. Persoanele care nu vor avea loc în sală pot viziona spectacolul pe ecranul amplasat în fața Casei de Cultură din Sebiș.