Accident cu șofer rănit pe Bulevardul Revoluției

Data publicare: Miercuri, 11 August, 2021 Total: 1159 accesari

Accident cu șofer rănit pe Bulevardul Revoluției

Un eveniment rutier a avut loc în această dimineață, 11 august, puțin după ora 07:00. Două autoturisme s-au ciocnit la intersecția dintre Bulevardul Revoluției și strada Crișan din Arad.

 

Unul dintre cei doi șoferi inplicați în accident nu a respectat semnificația indicatorului rutier “cedează trecerea” și a pătruns în intersecție, intrând in coliziune cu un alt autoturism.

 

“În acesta dimineață în jurul orei 7.10, a avut loc un eveniment rutier într-o intersecție de pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad. Din primele verificări a reieșit că un arădean de 36 de ani, care conducea un autoturism de pe Bulevardul Revoluției spre strada Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din municipiul Arad. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 51 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producere accidentului”, informează IPJ Arad.