Două femei au murit în două accidente produse aproape simultan în județul Arad

Data publicare: Marti, 03 August, 2021 Total: 1772 accesari

Două femei au murit în două accidente produse aproape simultan în județul Arad

Aproape simultan, în această seară, 3 august, au avut loc două accidente grave în județ soldate cu moartea a două femei.

Astăzi, în jurul orei 17,28, pe D.N. 79/a, o femeie de 55 de ani a condus un autoturism dinspre Gurahonţ spre Pleşcuţa, la km 10+970 metri pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

În urma impactului a decedat o femeie de 43 de ani, pasageră în primul autoturism, fiind răniți conducătoarea autoturismului și un minor, pasager în același autoturism.

Conducătorul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Al doilea accident a avut loc pe DJ 708, în Cuvin. În jurul orei 17,15, o femeie de 59 de ani, din Ghioroc, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Cuvin, la intersecția cu DJ 708/B, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Mândruloc.

În urma impactului a decedat conducătoarea autoturismului și a fost rănit un minor, pasager în același autoturism.

Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că celălalt conducător auto nu consumase alcool.

În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.