Bizonul Zilei: Ghici ce mașină a blocat tramvaiele pe centru mai bine de o oră?

Data publicare: Duminica, 25 Iulie, 2021 Total: 2944 accesari

Bizonul Zilei: Ghici ce mașină a blocat tramvaiele pe centru mai bine de o oră?

Deși ar trebui să ne deranjeze, să ni se pară ceva nelalocul său, din păcate nu ne mai mirăm și nici nu ne mai revoltă faptul că unii vor să parcheze la marginea terasei unde vor să servească ceva, sau în ușa magazinului unde au o „treabă”.

La fel nu ne mai miră nici faptul că unii parchează mașina în zona Teatrului, mult prea aproape de linia de tramvai, să nu aibe prea mult de mers pe jos, fără să-și pună vreun moment întrebarea: “oare de ce este liber aici?” Evident că răspunsul este de la sine înțeles – nu mai trec tramvaiele, însă mai contează când am chef să stau la o terasă?


O astfel de situație a fost și sâmbătă seara, când un BMW, ce altă marcă putea să fie? a parcat în zona Teatrului, evident blocând trecerea tramvaielor.


Timp de mai bine de o oră, tramvaiele în zona central, au fost nevoite să staționeze, așteptând că poate….poate, se îndură “Bizonul Zilei”și deblochează traficul însă, în final, a venit “Tanti Rodi” și a rezolvat problema în stilul său caracteristic, l-a luat pe sus în jurul orei 22.45.