Cosmin Mladin, presupusul cap al rețelei de traficanți s-a predat

Data publicare: Vineri, 23 Iulie, 2021 Total: 2799 accesari

Cosmin Mladin, presupusul cap al rețelei de traficanți s-a predat

Liderii traficanților de țigări din Arad, Cosmin Mladin şi Daniel Copil, s-au predat la Tribunalul București. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

 

Cosmin Mladin ar fi plecat de acasă pe 13 iulie, cu două ore înainte ca mascaţii să îi bată la uşa, în urma unei ample acțiuni a DIICOT. De atunci, acesta împreună cu complicele său Daniel Copil au fost de negăsit.


Citește și: Deși sunt de negăsit, DIICOT a cerut arestarea lui Cosmin Mladin și Daniel Copil în cazul traficului de țigări din Arad

 

Cosmin Mladin şi complicele său s-au prezentat, vineri, la Tribunalul București. Judecătorii urmează să decidă dacă cei doi vor fi puși sub arest preventiv, așa cum a solicitat DIICOT.

 

Antena 3 a surprins imagini cu Cosmin Mladin, cel care ar fi coordonat rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, la plecarea de la Tribunalul București, acolo unde s-a judecat cererea DIICOT de arestare preventivă. "Sunt nevinovat" a declarant acesta la ieșirea din tribunal.


Sursă Foto: Captură antena3.ro