Vești bune! Benone Sinulescu, externat din Spitalul Județean Arad

Data publicare: Joi, 22 Iulie, 2021 Total: 1314 accesari

Vești bune! Benone Sinulescu, externat din Spitalul Județean Arad

Artistul Benone Sinulescu a fost externat azi din spitalul Județean Arad. Acesta a fost internat vreme de două săptămâni la Urgență, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția lui, Elena.

 

Citește și: Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă. Artistul a fost internat la Spitalul Județean Arad


Se pare că problemele sale de sănătate au început în urmă cu un an de zile, după ce pandemia de coronavirus s-a instalat și în România.

Benone Sinulescu nu a mai avut acces la medicul său, iar starea sa de sănătate a început să se deterioreze, ajungând până în acest punct, Potrivit România TV, solistul suferă de Alzheimer, iar de o bună bucată de timp are și probleme cardiace. 

Iniţial, familia l-a internat într-un centru de îngrijiri paleative, ulterior fiind transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului care a făcut unele declarații imediat după ce acesta ar fi ajuns la spital, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă, din cauza pandemiei, nu a mai avut acces la medicul specialist, iar situaţia lui s-a agravat.

 

Pe tot parcursul  internării îndrăgitului solist, a fost conștient și cooperant. Artistul a fost supravegheat  de un colectiv de medici, cu diverse specializări, care s-au consultat constant pe tema stării de sănătate.

 

Anton Hadăr, bun prieten cu artistul a declarat că diagnosticul în cazul solistului este destul de complicat și a mai dezvăluit că are ambele artere înfundate, iar acesta ar trebui operat. 

 

„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular.

Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr, la un post de televiziune.