Aradul este atractiv pentru investitori – o nouă fabrică cu capital autohton

Data publicare: Joi, 22 Iulie, 2021 Total: 2892 accesari

Aradul este atractiv pentru investitori – o nouă fabrică cu capital autohton

Aradul este un punct important pe harta dezvoltării economice susține eurodeputatul Gheorghe Falcă. Este vorba despre o investiție de 6 milioane de euro, la Zimandul Nou în județul Arad.

 

Symmetrica, cel mai mare producător autohton de pavele și borduri, a deschis o nouă fabrică în Zimandu Nou, investitorul confirmând potențialul economic al județului, susâine eurodeputatul.

 

„Aradul este un punct important pe harta dezvoltării economice, iar investitorii care aleg să facă investiții de milioane de euro în județul nostru confirmă acest fapt. Recent, o nouă fabrică de producție a fost inaugurată în județ, la Zimandu Nou. Symmetrica, cel mai mare producător autohton de pavele și borduri, a investit în fabrica de la Arad aproximativ 6 milioane de euro. O investiție care se va resimți în nivelul de trai al arădenilor, în dezvoltarea județului și oferă, de asemenea, o stabilitate economică a zonei.


Fabrica de la Zimandu Nou va asigura zona de Sud-Vest a țării. Aradul dovedește că este atractiv pentru marii investitori și că investițiile în infrastructura județului au fost esențiale pentru atragerea companiilor. Astăzi în Arad vorbim de companii care aduc milioane de euro, care oferă locuri de muncă și stabilitate comunității noastre. Dezvoltarea județului, atragerea de fonduri europene și implicarea Aradului în proiecte de mare anvergură sunt, cu siguranță, puncte forte pentru noi și pentru economia locală.


Astăzi putem să vorbim în Arad de zone industriale puternic dezvoltate, de investiții majore în zone noi economice și de un județ puternic care are capacitatea de a se dezvolta și de a atrage investiții noi chiar și după un an al pandemiei”,
a declarat Gheorghe Falcă.