Traficul din nou perturbat pe Calea Iuliu Maniu cauzat de lucrările de modernizare la rețeaua de apă potabilă

Data publicare: Marti, 20 Iulie, 2021 Total: 1151 accesari

Traficul din nou perturbat pe Calea Iuliu Maniu cauzat de lucrările de modernizare la rețeaua de apă potabilă

În intervalul 21.07.2021 – 02.08.2021, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, pe Calea Iuliu Maniu se execută lucrări de reabilitare a conductei existente.

Lucrarea constă în executarea unei gropi poziţie de 3 x 3 m, pentru care este necesară o zonă de lucru de aproximativ 20 x 4 m, care va ocupa banda 1, traficul urmând să fie deviat pe banda a doua.

În urma şedinţei din data de 15.07.05.2021, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa aceste lucrări în intervalul mai sus menţionat, cu condiţia semnalizării corespunzătoare a lucrărilor.

Date fiind restricţiile de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Bd. Revoluţiei, Calea Iuliu Maniu, Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, Compani de Apă mulţumește arădenilor pentru înţelegere şi își cere scuze pentru disconfortul creat!