Aradul a fremătat azi pentru UTA. Spectacol total în tribune. UTA- Farul Constanța 0-0

Data publicare: Luni, 19 Iulie, 2021 Total: 1866 accesari

Aradul a fremătat azi pentru UTA. Spectacol total în tribune. UTA- Farul Constanța 0-0

Formații:

 

UTA: Iacob- Shliakov (min.85 Bustea), Medimorec, Erico, Vukcevic- Passaglia, Batha- Miculescu, Usbink( min.90 Negoescu), Roger- Hora(min.60 Dangubic), antrenor Laszlo Balint

 

Farul: Tordai- Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer- Mălăele(min.16 Grosu, min 56. Dobrosavlevici), Pires, Grameni(min.66 Purece)- Chițu( min.73 Dănuleasa), Petre(min.66 Betancor), Pitu, antrenor Gheorghe Hagi

 

Fanii ”Bătrânei Doamne” au fost la înălțime la primul meci vizionat de pe stadion al echipei arădene de la revenirea acesteia în prima ligă.

 

Deși impulsionată pe tot parcursul partidei de către inimoșii suporteri arădeni, UTA nu s-a dezis și nici de această dată nu s-a impus pe teren propriu, conform unei tradiții moștenite din sezonul trecut.

 

Deși cu o superioritate de doi jucători din minutul 83 după ce Dussaut a văzut roșu în minutul 70, iar tănărul Dănuleasa s-a accidentat grav după doar 4 minute de la intrarea în teren, fiind necesară intervenția ambulanței, UTA nu a găsit drumul spre gol, partida încheindu-se cu o remiză albă care la final l-a mulțumit pe Gică Hagi.

 

Arădenii au jucat parcă altceva față de sezonul precedent în prima repriză iar speranțele tifosilor au fost cu atât mai mari într-un succes ținând cont că Farul a fost lipsită de aportul a 5 jucători care se află la Olimpiada de la Tokyo.

 

Per ansamblu a fost o partidă de mare luptă în care poate altul ar fi fost rezultatul final dacă mingea șutată cu sete de Miculescu încă din secunda 9 nu ar fi întâlnit transversala porții apărată de Tordai.

 

Per ansamblu a fost o atmosferă superbă în care meritul principal îl au fără îndoială suporterii UTA-ei care s-au autodepășit.

 

A arbitrat la centru șovăitor, Marcel Bîrsan, ajutat la tușe de Sebastian Gheorghe și Andrei Constantinescu.





Foto: Radu Bulzan