Posibilitate de vaccinare în satele Sederhat și Turnu. Rata de vaccinare la nivelul orașului Pecica este de sub 20%

Data publicare: Vineri, 16 Iulie, 2021 Total: 1247 accesari

Posibilitate de vaccinare în satele Sederhat și Turnu. Rata de vaccinare la nivelul orașului Pecica este de sub 20% Pentru a le oferi posibilitatea locuitorilor satelor aparținătoare orașului Pecica de a lua vaccinul împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, angajații Centrului de Vaccinare Pecica le vin în sprijin.

Locuitorii din Sederhat sunt invitați în data de 21 iulie, miercuri, între orele 15 – 18, la grădiniţa din sat. Dr. Lidia Hedeşan şi asistentele așteaptă sederhătenii cu vaccinul Pfizer BioNTech, rapelul fiind administrat peste 21 de zile, tot acolo.

În schimb locuitorii din Turnu se vor putea vaccina la biroul local al Primăriei Oraşului Pecica luna viitoare, în data de 16 august, luni, între orele 16 – 19. Acţiunea de vaccinare cu serul produs de Pfizer BioNTech va fi coordonată de dr. Marius Căpăţână.

În cazul în care nu pot ajunge la vaccinare, locuitorii satelor aparținătoare sunt invitați la Centrul de Vaccinare din Pecica, unde se pot prezenta personal, conform calendarului publicat pe pagina de internet a primăriei, sau se pot programa, la numărul de telefon 0257-467.957.

Rata de vaccinare la nivelul oraşului Pecica este scăzută, de doar 19,16%, ceea ce poate o fi problemă în cazul unui nou val de îmbolnăviri, cetățenii fiind sfătuiți să se vaccineze, pentru a se proteja pe ei și pe cei dragi.