Sportivii amatori de sex își vor pune pofta-n cui la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivii vor dormi în paturi din carton ca să nu facă sex între ei. Unii caută deja soluții alternative

Data publicare: Vineri, 16 Iulie, 2021 Total: 1899 accesari

Sportivii amatori de sex își vor pune pofta-n cui la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivii vor dormi în paturi din carton ca să nu facă sex între ei. Unii caută deja soluții alternative

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au stabilit reguli drastice anti Covid care vor trebui respectate întocmai de către toți participanții. Iar unele măsuri adoptate sunt chiar ingenioase.

 

Printre acestea se numără și amplasarea în camerele din Satul Olimpic a paturilor din carton. Motivul? În acest fel, se încearcă evitarea, pe cât posibil, a relațiilor intime dintre sportivi. Paturile sunt extrem de fragile și se rup la mișcări bruște.

 

Starea de Urgență impusă de guvern la Tokyo a obligat organizatorii să apeleze la măsuri severe pentru a ține sub control pandemia. Una dintre acestea prevede respectarea distanțării sociale, însă restricția ar putea fi încălcată. Motivul? Este cunocut fapul că la astfel de competiții, sportivii întrețin, de multe ori, relații intime. Iar dacă până acum acest lucru era tolerat, iată că pandemia aduce în acest an interdicții cu privire la partidele de sex. Și cum ar putea împiedica astfel de practici dacă nu cu niște paturi extrem de fragile care s-ar putea prăbuși la orice mișcare mai bruscă?

 

Pare amuzant, dar situația este chiar foarte serioasă. Paturile, peste 18 mii la număr, sunt confecționate dintr-un carton mai rezistent, dar nu atât de solid încât să suporte două persoane care se mai și agită necontrolat. 

 

Motivul oficial pentru alegerea acestor piese de mobilier îl reprezintă faptul că sunt reciclabile. Însă, toată lumea bănuiește că motivul real este acela de a evita relațiile sexuale între sportivi, scrie Digi Sport.

 

Sursa:click.ro

Foto:zizi.ro