Forme și culori în lumea moluștelor la Muzeul de Științe ale Naturii

Data publicare: Vineri, 16 Iulie, 2021 Total: 821 accesari

Forme și culori în lumea moluștelor la Muzeul de Științe ale Naturii

Complexul Muzeal Arad prezintă publicului o nouă expoziție inspirată din farmecul și magia naturii, expoziția ”Forme și culori în lumea moluștelor” deschisă, prin strădania colecționarilor arădeni prof. Călin Istrate și prof. Simona Opriș, la Muzeul de Științe ale Naturii.


Expoziția temporară ”Forme și culori în lumea moluștelor” își propune să aducă în atenția publicului vizitator știința colecționării și studiul moluștelor dar și pe unii dintre colecționarii arădeni prof. Călin Istrate și prof. Simona Opriș - Dinea, care, prin muncă și pasiune, au contribuit la realizarea unor colecții particulare deosebite, pe care avem plăcerea să vi le prezentăm împreună cu date despre anatomia și fiziologia acestor nevertebrate, rolul lor în viața oamenilor dar și în cadrul ecosistemelor terestre și acvatice.

Expoziția este deschisă publicului la Muzeul de Științe ale Naturii din Palatul Cultural (intrarea dinspre Parcul Copiilor), până la finalul acestui an, program de vizitare: Marți-Duminică: 09.00-17.00.