Deși locotenenții au fost capturați, ”Regina” e de negăsit. Cine este Cosmin Mladin

Data publicare: Joi, 15 Iulie, 2021 Total: 2423 accesari

Deși locotenenții au fost capturați, ”Regina” e de negăsit. Cine este Cosmin Mladin

Cosmin Mladin, presupusul şef al traficanţilor de ţigări din Arad, dispărut înainte de percheziţii, deși a fost urmărit pe autostradă de anchetatorii care îl filau, a reuşit să scape.

 

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că a fugit din ţară, ba mai mult chiar şi numărul doi din reţea a dispărut înainte ca Poliţia să îi bată la uşă, ieri dimineaţă, la ora 06.00.

 

Dispariţia celor doi este un indiciu că ar fi primit un pont din interiorul Poliţiei.

 

Până acum, 14 persoane au fost reţinute de procurori în dosarul traficului de ţigări din Arad, în cadrul căruia, anchetatorii au făcut 157 de percheziţii, dar după 24 de ore au fost eliberate, urmând ca vineri, 16 iulie judecătorii să hotărască dacă vor fi arestați preventiv sau nu.

 

”Cosmin Mladin este un individ de 35 de ani, care nu este departe de aceste probleme cu legea. A mai fost cercetat în dosar de acest gen,iar în 2011 a fost chiar trimis în judecată alături de 18 persoane pentru infracţiuni similare, însă, din motive încă necunoscute, dosarul s-a întors la Parchet, unde a şi rămas", a declarat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

 

Sursa:antena3.ro