Liviu Dragnea a lăsat răcoarea pentru caniculă. Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea condiționată a fostului lider PSD

Data publicare: Joi, 15 Iulie, 2021 Total: 965 accesari

Liviu Dragnea a lăsat răcoarea pentru caniculă. Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea condiționată a fostului lider PSD

Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitivă.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

În ședința de joi, 15 iulie,  Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a cerut să-i fie admisă cererea.

 

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorului.

 

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu a declarat:”Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București.Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.".

 
surse: jurnalist.ro, știripesurse.ro