Lanțul de supermarketuri CBA Nord Vest va sponsoriza din acest sezon clubul UTA

Data publicare: Miercuri, 14 Iulie, 2021 Total: 1739 accesari

Lanțul de supermarketuri CBA Nord Vest va sponsoriza din acest sezon clubul UTA

De astăzi, 14 iulie, în grupul de sponsori al „Bătrânei Doamne” a intrat și firma CBA Nord Vest, un lanț de supermarketuri care activează în Bulgaria, Lituania, Cehia, Croatia, Polonia, Serbia și România. 

 

„Poate unii dintre voi au mai auzit de firma noastră, CBA. Suntem aici, în Arad, de câțiva ani buni, acesta este și motivul principal pentru care ne-am și asociat cu clubul UTA. După cum ați văzut și pe siglele din spatele meu de UTA ne leagă culorile.. Suntem firmă cu capital românesc în întregime, din Satu Mare, iar anul viitor facem și noi 20 de ani de piață comercială în România. Așa cum UTA este denumită Campioana Provinciei, ne-am făcut și noi un țel din asta și anume ca în câțiva ani să-i călcăm pe urme cel puțin printre firmele de profil.. Ne-am implicat la UTA și pentru că iubim sportul, iar pasiunea arădenilor pentru fotbal și acest club e și ea binecunoscută în toată țara. Oricine din România aude de Arad se gândește și la UTA”, a spus reprezentantul CBA, Laszlo Leber.

 

Noul sponsor al UTA-ei a fost prezentat de Attila Brosovszki, noul manager general al clubului. De asemenea el a enumerat partenerii și sponsorii actuali ai Bătrânei Doamne:

”La capitolul parteneri amintim: Primăria, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea de Vest Vasile Goldiș, Universitatea Aurel Vlaicu și Medlife. Apoi, îi avem sponsori, după cum bine se știe: EfBet, Maximus, Rodspectra, DenInstal, Verbiță, Pizza 5 Colțuri, DEY Security, Fiterman, Heineken România, Romasia, Azuga, Saller, Haș Trade și Golden Real Estate. Menționeaz că fiecare dintre ei, chiar după un an de pandemie în care se știe cât de greu a fost, au ales să-și prelungească înțelegerile și să susțină clubul și pentru noul sezon, ba chiar au și mărit contribuțiile pentru acest sezon”.