Călătoria cu trenul în România a devenit urât mirositoare. Călătorii trenului Mangalia- București s-au trezit cu excremente în cap

Data publicare: Miercuri, 14 Iulie, 2021 Total: 798 accesari

Călătoria cu trenul în România a devenit urât mirositoare. Călătorii trenului Mangalia- București s-au trezit cu excremente în cap

Călătorii unui tren de pe ruta Mangalia-București au trăit cele mai teribile momente la care s-ar fi așteptat. Întorși dintr-o vacanță petrecută la mare, oamenii au realizat că se află într-un focar de infecție după ce o toaletă a unui vagon s-a defectat, iar urina și fecalele au început să curgă prin plafon.

 

Astfel, marți seară, 13 iulie, într-un tren care a plecat din Mangalia la ora 18:10, plin de turiști, s-a defectat toaleta, moment în care toate resturile de urină și fecale au inundat plafonul, prelingându-se în capul călătorilor.

 

Până acum, nu se știe din ce moment a apărut această problemă și nici cât a durat, însă mai multe persoane au filmat scenele de groază și le-au făcut publice, potrivit stiripesurse.ro.

 

Potrivit pasagerilor, biletul a costat 40 de lei, iar serviciile oferite de această sumă au fost transportul Mangalia-București în condiții precare, mai exact într-un focar de infecție. Oamenii prezenți în garnitura R-E8006 au susținut că și apa de la chiuvetă s-a infiltrat prin plafonul toaletei, iar mirosul a devenit insuportabil, chiar și cu măști.

 

Sursa:playtech.ro