Pentru că i-a aplicat un genunchi în testicule unui polițist, o tânără a primit un an și două luni de închisoare cu suspendare

Data publicare: Miercuri, 14 Iulie, 2021 Total: 1337 accesari

Pentru că i-a aplicat un genunchi în testicule unui polițist, o tânără a primit un an și două luni de închisoare cu suspendare

O tânără de 24 de ani, acuzată că i-a aplicat o lovitură sub centură unui poliţist care l-a amendat pe logodnicul său, a fost condamnată la un an şi două luni de închisoare cu suspendare, de Judecătoria Salonta, dar aplicarea pedepsei a fost amânată.

 

Femeia a fost pedepsită acum pentru un incident în care a fost implicată în anul 2018. La acel moment, aceasta i-a aplicat poliţistului un genunchi în zona inghinală, agentul necesitând 1-2 zile de îngrijiri medicale, se arată în dosarul de ultraj care a fost deschis pe numele ei.

 

„Instanţa constată că inculpata nu a săvârşit fapta în legitimă apărare, neexistând un atac material, direct, imediat şi injust din partea persoanei vătămate, întrucât, procedura de imobilizare s-a desfăşurat cu respectarea dispoziţiilor legale”, a arătat judecătorul. Sentinţa finală va fi pronunţată la Curtea de Apel Oradea.

 

În 2018, la ieşirea din Salonta, maşina cuplului a fost oprită de Poliţie, iar tânărul aflat la volan a fost amendat pentru că a circulat cu o viteză peste limita legală prin localitate. 

 

După ce au plecat spre Arad, cei doi şi-au dat seama că în procesul-verbal s-ar fi strecurat o greşeală şi că în loc de 83 km/h, poliţistul a scris 87 km/h. 

 

Tinerii s-au întors la echipajul de Poliţie pentru a cere lămuriri, iar agentul le-a spus că trebuie să se adreseze instanţei de judecată.

 

După ce nu au primit clarificări nici la sediul Poliției Salonta, cei doi i-au abordat din nou pe stradă pe polițiști, după ce s-au întâlnit cu aceștia la întoarcerea din Arad.

 

Li s-a spus din nou să formuleze plângere contravenţională împotriva procesului-verbal la Judecătoria Salonta, iar în situaţia în care vor fi constatate nereguli amenda va fi anulată.

 

La muncă nu la furat, fraieri, incompetenţi”, le-a spus tânărul polițiștilor. În acel moment, poliţistul i-a cerut tânărului să se legitimeze. Acesta a refuzat, iar în conflict a intervenit şi logodnica şoferului, care a început să ridice şi ea vocea la poliţist.

 

Neînțelegerile au escaladat până în punctul în care polițiștii au fost nevoiți să o conducă pe femeie spre autospecială, pentru a o transporta la secție.

 

Inculpata tot nu s-a conformat şi a fost oprită de persoana vătămată şi condusă spre autospecială, timp în care inculpata se smucea, iar persoana vătămată a strigat după colegii din autospecială să-i aducă o pereche de cătuşe”, se arată în dosarul de ultraj.

 

Într-un moment de neatenție al polițiștilor, în care i-au dat drumul femeii pentru a se concentra asupra partenerului ei, care încercase să oprească forțele de ordine din a o încătușa, aceasta i-a aplicat poliţistului un genunchi în zona sensibilă.

 

Sursa:antena3.ro

Foto:depositphotos.com