Sergiu Bîlcea: „Vom propune două intrări noi în Zona Industrială Nord”

Data publicare: Miercuri, 14 Iulie, 2021 Total: 2881 accesari

Sergiu Bîlcea: „Vom propune două intrări noi în Zona Industrială Nord”

Vineri, 9 iunie, organizația municipal a PNL Arad și-a ales conducerea pentru următorii 4 ani, Sergiu Bîlcea fiind reales președintele organiziției. La patru zile de la eveniment, noul birou municipal s-a întâlnit într-o prima ședință, unde s-au luat primele decizii.

 

„Am mulțumit colegilor pentru susținerea lor și am făcut o prezentare a Biroului Municipal pentru că mai mult de jumătate dintre actualii membri nu au făcut parte din vechiul birou. E o schimbare, un curaj pentru a face o deschidere a partidului”. a declarat Bîlcea la finalul ședinței.

 

În cadrul ședinței BPM Arad au fost setate obiectivele organizației pentru perioada următoare. De asemenea, membrii biroului municipal au votat susținerea unui proiect care va veni în sprijinul sectorului economic. Administrația liberală dorește realizarea a încă două intrări în Zona Industrială Nord. Prin această măsură, se dorește decongestionarea traficului rutier în zonă.

 

„O primă decizie luată de acest Biroul Municipal este susținerea Zonei Industriale de Nord. Două noi intrări vor fi propuse Consiliului Județean de către consilierii PNL în următoarea ședință. Avem un parteneriat cu două firme care vor depune un prim proiect la Primăria Arad, iar nu mai vechi proiect al municipalității va fi repus în discuție, astfel încât cea mai importantă zonă industrială din Arad va avea în curând trei intrări”, a mai declarant Sergiu Bîlcea.