Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă. Artistul a fost internat la Spitalul Județean Arad

Data publicare: Sambata, 10 Iulie, 2021 Total: 1747 accesari

Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă. Artistul a fost internat la Spitalul Județean Arad

Îndrăgitul cântăreț Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconștient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, spune că familia cântărețului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

 

Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.  

 

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconștient.

 

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

 

Potrivit ultimelor informaţii, Benone Sinulescu este în stare stabilă, artistul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

 

”Acum este într-o stare stabilă (...) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei. Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat, iar despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem", a declarat sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, Lenuţa Timiş, director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.