Rotirea colanului la clubul Rotary Arad Cetate

Data publicare: Duminica, 04 Iulie, 2021 Total: 1175 accesari

Rotirea colanului la clubul Rotary Arad Cetate

Intr-un cadru festiv, în seara de 28.06.2021,  s-a realizat transferul de responsabilitate și angajament pentru ”a servi mai presus de sine”, prin trecerea colanului RC Arad Cetate de la Daniela Cirnațu - Președinte 2020-2021 - la Liviu Iovănescu - Președinte 2021-2022. Anul  rotarian 2021-2022 este unul particular, un membru al clubului arădean, Adelina Clop, fiind ales secretar al Districtului 2241 România și Republica Moldova. 

 

La ceremonie au fost prezenți Guvernatorul elect al Districtului 2241 - Adrian Luca - 2021-2022, precum și reprezentanțiai  autorităților locale cu care s-au derulat proiecte în acest an rotarian: Primăria Municipiului Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, Inspectoratul Județean Școlar Arad, Consiliul Judeţean al Elevilor Arad, Asociatia Șansa Schimbării, Rotaract Arad Cetate și Interact- club sponsor Arad Cetate.

 

Colegii din clubul Rotary Arad au fost alături la acest eveniment important din viața clubului Rotary Arad Cetate. Cuvinte elogioase au fost rostite la adresa domnului Ionel Schlessinger - căruia i s-a propus să accepte titlul de membru de onoare. Participanții au primit un cadou și diplome în semn de recunoștință a contribuției la succesul proiectelor clubului Rotary Arad -Cetate în anul rotarian 2020-2021.Un cuvânt de mulțumire se cuvine a fi adresat și  sutelor de arădeni care au participat la proiectele clubului: Promenada inimilor, Rotary platează, Bursa de excelență, Cetatea Aradului, mâine, Drumul vinului, Cu încredere spre viitor.

 

Cu această ocazie rotarienii arădeni au sărbătorit și ia românească.Un simbol al românilor, ia poartă, frumos și unic conturate, simboluri profunde, elemente ce vorbesc despre momente vesele și fumoase ale vieții, despre familie și valorile acesteia, despre lupta dintre bine și rău, o luptă permanentă în care triumfă întotdeauna binele. Simbolurile care se regăsesc pe ia românească reprezintă valori respectate și în Asociația Rotary Arad-Cetate, valori transmise de la un mandat la altul.