”Tentativă de viol în Parlamentul României” - Bulla Zilei

Data publicare: Miercuri, 30 Iunie, 2021 Total: 1938 accesari

”Tentativă de viol în Parlamentul României” - Bulla Zilei

Senatoarea Șoșoacă a vrut să-l lase gravid pe senatorul arădean, Sergiu Vlad. Useristul nu s-a lăsat și are de gând să-i facă plângere penală ”agresoarei”

 

Poate vă amintiți de comedia spumoasă din anul 1994, ”Gravidul”, în care dr. Hess, interpretat de Arnold Schwarzenegger rămâne însărcinat.



 

Pe scurt, dr. Hess (Arnold Schwarzenegger) şi dr. Arbogast (Danny DeVito) lucrează la un nou medicament destinat femeilor care vor să rămână însărcinate. Deoarece Guvernul nu vrea să aprobe proiectul, Hess decide să încerce tratamentul pe propria-i piele. Cei doi doctori fură un embrion aparţinând unei doctoriţe (Emma Thompson) şi îl implantează în corpul lui Hess, care rămâne însărcinat!

 

Probabil că inspirați din această ficțiune, europarlamentarii USR PLUS au votat recent Legea Matic care spune că și bărbații pot să nască.

 

În ședința de marți în care s-a dezbătut moțiunea inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu, senatorul arădean USR PLUS, Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului a fost pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre.

 

Doar că, așa cum era de așteptat Șoșoacă nu s-a lăsat, i-a pus mâna pe gură și l-a prins de nas, încolțiindu-i în minte pare-se nișcaiva gânduri necurate la adresa acestuia, căci i-a spus:”Ia, hai! Îți dai seama ce ai făcut acuma în live. Săracul o să rămâneți gravid…”

 

Acuma nu ne e prea clar cum putea rămâne chestorul Senatului gravid, doar prin strângerea nasului și pusul mâinii la gură, dar cum știința evoluează uimitor, totul poate deveni posibil.

 

Cert este că senatorul agresat, Sergiu Vlad are de gând să îi facă plângere penală colegei de parlament Șoșoacă, dar nu știm dacă pentru agresiune fizică sau chiar pentru tentativă de viol.

 

Sursa:digi24.ro

Foto:captură youtube