După ce a pedalat din greu de la Arad, un colecționar de biciclete furate a fost înhățat de polițiști la Sebiș

Data publicare: Luni, 28 Iunie, 2021 Total: 1141 accesari

După ce a pedalat din greu de la Arad, un colecționar de biciclete furate a fost înhățat de polițiști la Sebiș

Polițiștii arădeni au fost sesizați, la data de 27 iunie a.c., că în după-amiaza zilei de 20 iunie a.c., din curtea unui imobil din municipiu a fost sustrasă o bicicletă, care, ulterior a apărut într-un anunț de vânzare pe o rețea de socializare pe raza localității Sebiș.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii sebișeni, a fost identificat un bărbat din localitate, la domiciliul căruia a fost găsită bicicleta. Acesta, la rândul lui, ar fi achiziționat-o de la un altul, de 55 de ani, din localitate. Bicicleta în cauză a fost ridicată și predată proprietarului de drept.

 

La domiciliul bărbatului bănuit de sustragerea biciletei au mai fost găsite alte 5 biciclete, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor și a identificării proprietarilor și luarea măsurilor legale.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.