Accident mortal pe A1 între Deva si Nădlac. A fost nevoie de elicopterul SMURD

Data publicare: Duminica, 27 Iunie, 2021 Total: 3477 accesari

Accident mortal pe A1 între Deva si Nădlac. A fost nevoie de elicopterul SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în cursul zilei de duminică 27 iunie, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, la kilometrul 512 al Autostrăzii A1, pe sensul Deva către Nădlac, la cativa kilometri de urcarea din Giarmata catre Arad, în zona Orțisoara , județul Timiș.

Impactul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia. Traficul a fost întrerupt pentru aproximativ 15 minute, până la decolarea elicopterului SMURD chemat în sprijin, urmând să fie reluat pe a doua bandă.

În urma impactului, pentru una dintre cele doua femei, care erau împreuna intr-unul dintre autoturismele implicate, salvatorii n-au mai putut face nimic. Victima era în vârsta de 46 de ani, decedînd încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. Cea care o insotea în vîrstă de 32 de ani, fiind rănită în stare grava, a fost preluată de elicopterul SMURD și dusă la spital în Timișoara.

Șoferul de 28 de ani din cel de-al doilea autoturism, a scăpat doar cu răni ușoare.

„În accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs intre doua autoturisme implicate in coliziune. O persoana de sex feminin este incarcerata si decedata, din pacate, prezentand leziuni incompatibile cu viata. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Dintre celelalte 2 persoane in viata, una are nevoie de ingrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la fata locului. Traficul este blocat pe sensul de mers catre Arad”, se arată într-un comunicat al ISU Timiș.