Rafalele de peste 100 km/h au lăsat fără acoperiș mai multe blocuri din municipiu

Data publicare: Sambata, 26 Iunie, 2021 Total: 2378 accesari

Rafalele de peste 100 km/h au lăsat fără acoperiș mai multe blocuri din municipiu

Mai multe localități din județul Arad printre care și municipiul au intrat vineri seara sub avertizare de Cod Roșu de vijelie, fenomenele așteptate fiind: grindină,vijelie puternică,descărcări electrice, averse cu cantități de apă de 30-35 l/mp.

 

Chiar dacă o mare parte din problemele de canalizare au fost rezolvate și nu au mai existat zone cu problem majore, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiu pentru îndepărtarea mai multor acoperișuri de tablă luate pes us de rafalele puternice de vânt și pentru degajarea mai multor copaci rupți căzuți pe carosabil.

 

ISU Arad a intervenit în municipiul Arad la degajarea a 26 copaci și a 7 acoperișuri cu 8 autospeciale, 25 de subofițeri și 2 ofițeri.


Ctește și: Un acoperiș prăbușit pe liniile de curent a lăsat depoul de tramvaie fără energie electrică


Până în jurul orei 02.30, ISU Arad a intervenit în municipiul Arad la degajarea a 26 de copaci căzuți și a 7 acoperisuri, ce practic au zburat de pe clădiri, cu 8 autospeciale, 25 de subofiteri si 2 ofiteri.

 

Serviciile voluntare au intervenit pentru degajarea a 27 de copaci.

 

Drumurile Nationale au intervenit pentru degajarea a 2 copaci pe DN79 Arad-Oradea.

 

Serviciul Edilitar al Municipiului Arad a intervenit pentru degajarea a 7 copaci.

 

Serviciile voluntare au intervenit pentru degajarea a 12 copaci în municipiu și a 27 de copaci în județ la Sântana, Caporal alexa, Iratoșu, Nădlac, Semlac, Șagu, precum și pe DJ791 Sântana-Zimandu Nou, DN7 Arad-Oradea și DC108 Șofronea-Sânpaul.

 
BD. Decebal

 

Str.  Cocorilor

Faleza Mureș


Str. Pădurii


Str. Liviu Rebreanu


Bd. Titulescu