Înfiorător! După ce și-a mâncat mama, un tânăr a primit 15 ani și 5 luni de închisoare

Data publicare: Vineri, 18 Iunie, 2021 Total: 1782 accesari

Înfiorător! După ce și-a mâncat mama, un tânăr a primit 15 ani și 5 luni de închisoare

Tânărul care și-a ucis și mâncat mama în apartamentul pe care îl împărțeau în Madrid a fost condamnat la 15 ani și 5 luni de închisoare, relatează CNN.

 

Alberto Sánchez Gómez (28 de ani) a fost arestat în 2019 după ce poliția s-a dus la casa mamei sale în vârstă de 66 de ani în urma unor sesizări din partea prietenilor care erau îngrijorați de absența femeii.

 

Poliția a declarat că a găsit părți ale corpului unui femei împrăștiate în jurul apartamentului - unele păstrate în recipiente de plastic.

 

Inculpatul a declarat instanței că nu-și amintește faptele oribile pe care le-a produs. El ar fi suferit de tulburare de personalitate și de dependență de droguri.

 

Presa spaniolă spune că inclupatul era cunoscut de poliție din cauza violenței împotriva mamei sale, María Soledad Gómez, și că a încălcat un ordin de restricție în momentul arestării sale.

 

Unele rămășițe umane erau în curs de a fi gătite, iar altele depozitate în caserole, relatează ziarul El Mundo.

 

Acuzatul, care avea 26 de ani la acea vreme, ar fi mărturisit că și-a sugrumat mama și a spus că uneori a mâncat părți din corpului ei și uneori i le dădea și câinelui. Totul s-a întâmplat pe parcusul a 15 zile, spun anchetatorii.

 

Totodată, el va trebui să-i plătească despăgubiri fratelui său, în valoare de 60.000 de euro.

 

Sursa:știrileprotv.ro