Investiţii pentru modernizarea staţiilor de tramvai. Staţiile de tramvai şi autobuz din Arad sunt amenajate pe timp de noapte

Data publicare: Marti, 15 Iunie, 2021 Total: 2104 accesari

Investiţii pentru modernizarea staţiilor de tramvai. Staţiile de tramvai şi autobuz din Arad sunt amenajate pe timp de noapte

„Administraţia PNL lucrează pentru un sistem de transport modern. Avem în vedere proiecte mari, realizate atât din fonduri europene cât şi prin efortul administraţiei locale, cum ar fi achiziţia de tramvaie moderne sau traseul UTA – Aradul Nou, cu traversare peste Mureş pe strada Şaguna.

În acelaşi timp, avem constant lucrări de modernizare a staţiilor funcţionale acum. În ultima perioadă, s-a lucrat pe timp de noapte la vopsirea balustradelor în staţiile de tramvai şi autobuz din oraş, pentru a nu crea un disconfort arădenilor pe parcursul zilei.

De altfel, în timpul administraţiei Falcă, Primăria a câştigat un proiect european pentru modernizarea staţiilor de tramvai şi autobuz şi un sistem modern de e-ticketing pentru digitalizarea accesului şi monitorizării.

În curând va fi implementat acest proiect, care va însemna un pas înainte pentru modernizarea sistemului de transport în comun, pentru confortul arădenilor”, a declarat consilierul municipal Florin Mariş.