Micii electorali s-au transformat în mici vaccinați. În curând și berea Pfizer

Data publicare: Vineri, 11 Iunie, 2021 Total: 1709 accesari

Micii electorali s-au transformat în mici vaccinați. În curând și berea Pfizer

Un grup de grataragii din renumita piață bucureșteană Obor s-au gândit ei ce s-au gândit și au luat în final o decizie epocală. Cine vine să se vaccineze în piață primește o porție de mici gratis, adică 3 mici, 2 chifle, iar bonus o sticlă de apă minerală.

 

Prezența a întrecut orice așteptări. De la primele ore ale dimineții oamenii s-au pus la coadă, așteptând nerebdători să fie vaccinați, dar mai ales injectați cu o porție sănătoasă de mici.

 

Unii oameni au fost totuși nedumeriți, deoarece se așteptau ca micii să fie cei vaccinați și nu ei. Cu toate acestea n-au dat bir cu fugiții, ci au stat răbdători la coadă pentru a fi înțepați.

 

Un bătrân mai hâtru de felul său a făcut ceva nazuri, plângându-se că primește apă în loc de bere, amintindu-și de vremurile bune când partidele cumpărau voturile alegătorilor cu adevărate bairamuri în care se serveau tone de mici stropiți îmbelșugat cu bere.

 

Văzând succesul înregistrat, unui artizan local i-a venit pe loc năstrușnica idee de a produce o bere pe care să o numească Pfizer. Acu depinde și de compania Biontech Pfizer dacă o să-și dea acordul în a-i folosi numele.

 

Foarte probabil astfel că în acest sezon estival vom putea servi la terase mici vaccinați cu bere Pfizer.