Primarii din România o iau razna. Unul este suspect de viol, altul a dispărut de la domiciliu

Data publicare: Joi, 10 Iunie, 2021 Total: 912 accesari

Primarii din România o iau razna. Unul este suspect de viol, altul a dispărut de la domiciliu

Polițiștii verifică joi dimineață,10 iunie, 5 adrese din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, printre care și la primarul din localitate, a informat Realitatea Plus.

 

Perchezițiile sunt efectuate de Serviciul Investigații Criminale. Conform surselor citate, este vorba despre un dosar care vizează mai multe infracțiuni, inclusiv de viol, dar și alte fapte grave. După verificări, persoanele vizate vor fi duse la audieri pentru a da explicații polițiștilor.


Un alt primar, Toader Adrian Lavri, din comuna suceveană Satu Mare a pus pe jar întreaga comunitate. De luni după-amiază, bărbatul nu a mai fost văzut și nici nu a anunțat că va lipsi de la locul de muncă.

 

Secretarul de la primărie a susținut că un astfel de comportament nu era specific edilului, ba chiar a subliniat că îi plăcea ca totul să fie pus la punct. Bărbatul nu a ajuns nici acasă în aceste zile, așa că soția a mers la poliție și a anunțat dispariția sa. Din primele cercetări, se pare că bărbatul este plecat din țară.

 

„Luni, pe la ora 14.00, a plecat de la primărie. Ieri n-a venit, azi n-a venit, n-a făcut cerere de concediu, nu și-a delegat atribuțiile, nimic. Nimeni nu știe ce este cu el. Am înțeles că soția a anunțat și la poliție că a dispărut. Situația e confuză total”, a spus secretarul comunei, Cornel Florean, citat de monitorulsv.ro.

 

Secretarul susține că Toader Adrian Lavric nu era bolnav, sau cel puțin, el nu știe ca edilul să fi suferit de ceva. Dispariția lui este una extrem de ciudată, mai ales că nu îi stătea în fire să facă astfel de lucruri. Edilul era un familist, iar singurele sale activități erau la muncă și acasă. „Nu este omul care să încurce lucrurile”. „Casă, serviciu și atât”, a subliniat secretarul.

 

Soția primarului a făcut o plângere la poliție prin care anunța dispariția soțului, așa că autoritățile au demarat imediat o anchetă. Mașina edilului a fost găsită în parcarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. Se pare că acesta ar fi plecat marți cu avionul de Roma, însă nu se știe dacă a fost singur sau însoțit. Motivul dispariției este unul necunoscut momentan.

sursa:realitatea plus,
         monden.ro