Au sosit trotinetele electrice cu care va fi dotată Poliția Locală Arad

Data publicare: Miercuri, 09 Iunie, 2021 Total: 11689 accesari

Au sosit trotinetele electrice cu care va fi dotată Poliția Locală Arad

În cursul zilei de miercuri, au sosit trotinetele electrice cu care va fi dotată Poliția Locală Arad pentru a putea patrula în zonele mai puțin accesibile cum sunt: Faleza Mureșului, parcuri, cvartalele cu blocuri.


Trotinetele sunt oferite către primăria Arad ca sponsorizare, în prima fază sosind un număr de 20 de bucăți.

“Au sosit trotinetele electrice cu care vom dota Poliția locală pentru a putea patrula în zonele mai puțin accesibile gen Faleza Mureșului, parcuri, cvartale cu blocuri. Ele ne-au fost oferite prin sponsorizare, nu ne costă nimic și vor eficientiza prezența polițiștilor în zone extinse din oraș. În plus, polițiștii locali vor primi un cod cu ajutorul căruia vor putea folosi trotinetele aflate în orice punct al orașului în intenția de a putea interveni prompt la orice solicitare pentru siguranța cetățenilor.”, a  afirmat primarul Călin Bibarț.

 

 

„Nu ne costă nimic, sunt în regim de sponsorizare și vor eficientiza prezența polițiștilor în zone extinse din oraș” a declarat primarul Călin Bibarț.


 

În plus, polițiștii locali vor primi un cod cu ajutorul căruia vor putea folosi trotinete aflate în orice punct al orașului în intenția de a putea interveni prompt la orice solicitare pentru siguranța cetățenilor.

 

Mulțumesc Primăriei Municipiului Arad pentru deschiderea de care a dat dovadă pentru acest mijloc de transport alternativ. Suntem încântați de parteneriatul cu poliția locală. Începând de sâmbătă,  ele vor fi disponibile și pentru cetățeni, mai întâi în zona cetrală, iar apoi peste tot., a spus reprezentantul companiei Lime, Alexandru Coman.