Accident după accident cu victime pe autostradă. Trei TIR-uri au intrat în coliziune. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

Data publicare: Miercuri, 02 Iunie, 2021 Total: 1232 accesari

Accident după accident cu victime pe autostradă. Trei TIR-uri au intrat în coliziune. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

La puțin timp (la ora 18.10) după ce un accident în care a murit un bărbat a avut loc pe autostrada A1, un alt accident rutier fără persoane încarcerate, dar rănite, a avut loc pe autostrada A1 între Nădlac si Pecica, în care au fost implicate 3 autotrenuri.

 

Patru persoane ( doi adulți și doi copii), dintre care una a fost preluată de elicopterul SMURD au fost transportate la spital.


Traficul pe sensul de mers dinspre Nădlac spre Arad este blocat în continuare.

Update 19.35: Traficul pe sensul de mers Nădlac - Arad este blocat în continuare. În urma accidentului au rezultat patru victime, neîncarcerate, doi adulți și doi minori care vor fi transportate la UPU Arad astfel: un minor cu ESA,  un adult cu 1 minor cu SAJ Pecica și un adult cu EPA Nădlac.

Update 20.20: Toate cele patru victim au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale: unul dintre conducătorii autotrenului, și ocupanții autoturimului, o femeie de 48 de ani și doi copii minori, de 15 și 17 ani.