Record de infracțiuni rutiere în week-end constatate de polițiștii ineuani. Mai mulți șoferi beți la volan

Data publicare: Luni, 31 Mai, 2021 Total: 890 accesari

Record de infracțiuni rutiere în week-end constatate de polițiștii ineuani. Mai mulți șoferi beți la volan

Polițiștii orașului Ineu și ai Secției Rurală 5 Ineu cercetează mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

Astfel, un bărbat de 33 de ani, din Ineu, a fost depistat pe D.C. 29, în aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Cu o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, pe același drum, un arădean de 24 de ani; pe D.N. 79/A în Șicula, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și un bărbat de 31 de ani, din Tauț, a condus un autoturism pe D.J. 708/A, în aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Un tânăr de 17 ani, din Târnova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 
Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.