Update: Mașina aparține lui Ioan Crișan - Un autoturism arde ca o torță în fața magazinului Profi de pe Calea Aurel Vlaicu! În interior o persoană decedată!

Data publicare: Sambata, 29 Mai, 2021 Total: 7330 accesari

Update: Mașina aparține lui Ioan Crișan - Un autoturism arde ca o torță în fața magazinului Profi de pe Calea Aurel Vlaicu! În interior o persoană decedată!

Update 3: Crișan Ioan, 66 de ani, fostul socru al deputalui Sergiu Bîlcea, este victima exploziei din parcarea de la supermarketului PROFI. Incendiul s-a produs în urma unei explozii, după ce victima s-a urcat în mașină.


Suflul exploziei l-a proiectat pe conducătorul auto în portbagajul mașinii. 

****

 

Un autoturism a luat foc sâmbătă dimineața în fața magazinului Profi de pe Calea Aurel Vlaicu. În interiorul acestuia se află o persoană decedată.


Este vorba de un autoturism Mercedes, până la această oră nu se cunosc cauzele inmcediului.


Detașamentul de Pompieri Arad intervine pentru stingerea incendiului.


Autoturismul aparține fostului socru a deputatului Sergiu Bîlcea, este vorba despre Ioan Crișan. 

  
 

Update1: “În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.” transmite IPJ Arad.



Update2: “În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă.

Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului.

Cauza este în curs de stabilire” transmite ISU Arad.


I.G.P.R. trimite de urgență la Arad specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

 

 


“ Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

 

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

 

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE.” transmite IPJ Arad.