Liviu Dragnea va sta la umbră și la vară. Tribunalul București a respins solicitarea acestuia de eliberare condiționată

Data publicare: Joi, 27 Mai, 2021 Total: 900 accesari

Liviu Dragnea va sta la umbră și la vară. Tribunalul București a respins solicitarea acestuia de eliberare condiționată

Liviu Dragnea va rămâne în continuare în spatele gratiilor. Decizia a fost luată, joi, de judecătorii de la Tribunalul București și este defilnitivă. Anunțul vine la exact doi ani de când fostul lider al PSD a fost încercerat, după ce a primit o condamnare de trei ani și șase lunii de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

 

Potrivit deciziei instanței, Liviu Dragnea poate formula o nouă cerere de eliberare condiționată peste trei luni, adică în 27 august.

  

Judecătorii de la Tribunalul București au menținut astfel decizia Judecătoriei Sectorului 5 care, în urmă cu câteva săptămâni, au stabilit că Dragnea nu poate fi eliberat condiționat deocamdată pentru că nu ar fi dat semne de îndreptare.

  

La jumătatea lunii aprilie Liviu Dragnea primise un aviz pozitiv pentru eliberarea condiționată din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

 

Înainte de condamnarea din dosarul angajărilor fictive, Dragnea a primit și o condamnare de doi ani cu suspendare în dosarul Referendumului. Totodată, el este urmărit penal în dosarul Tel Drum.

 

Sursa:știripesurse

Foto:jurnalul.ro