O mașină a companiei de ridesharing ”Bolt” a fost blocată de taximetriștii arădeni pe strada Unirii

Data publicare: Luni, 17 Mai, 2021 Total: 3768 accesari

O mașină a companiei de ridesharing ”Bolt” a fost blocată de taximetriștii arădeni pe strada Unirii

Astăzi,17 mai, în jurul orei 16,00, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un transport ilegal de persoane în municipiul Arad.

 

Pe strada Unirii a fost depistat un autoturism condus de un timișorean de 45 de ani, care transporta două persoane în regim de taxi, în sistemul ridesharing. Un grup de taximetriști arădeni au blocat autoturismul respectiv până la sosirea polițiștilor.

 

În urma verificării documentelor prezentate s-a constatat că nu sunt respectate prevederile legale privind transportul alternativ de persoane, fiind reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și indisponibilizat autoturismul pentru 6 luni de zile, conform prevederilor O.U.G 49/2019.

 

De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei.


„Astăzi, în jurul orei 16,00, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un transport ilegal de persoane în municipiu.

Pe strada Unirii a fost depistat un autoturism condus de un timișorean de 45 de ani, care transporta două persoane în regim de taxi.

În urma verificării documentelor prezentate s-a constatat că nu sunt respectate prevederile legale privind transportul alternativ de persoane, fiind reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și indisponibilizat autoturismul pentru 6 luni de zile, conform prevederilor O.U.G 49/2019. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei.” Transmite IPJ Arad.