Ștrandul Neptun se va deschide cel mai târziu la 1 iunie

Data publicare: Luni, 17 Mai, 2021 Total: 1275 accesari

Ștrandul Neptun se va deschide cel mai târziu la 1 iunie

Într-o conferință de presă, primarul Aradului, Călin Bibarț a anunțat că funcție de deciziile ce se vor lua cu privire la situația epidemiologică, se are în vedere deschiderea Ștrandului Neptun cel mai târziu la data de 1 iunie.

 

În ceea ce privește zona comercială, Bibarț a afirmat că se va termina procesul de intabulare, se vor demola câteva clădiri insalubre ce aparțin de primărie, se vor verifica toate contractele de concesiune încheiate de acum 30 de ani și până în prezent și se va elabora eventual un nou PUZ.

 
Directorul Recons Arad, Nicolae Mehelean a afirmat că bazinele mari și toboganele sunt practic funcționale, mai urmează doar a se vopsi, utilarea cu niște echipamente și efectuarea curățeniei general.


Deasemenea se va face o reconversie a bazinului mic din zona căsuțelor, care cu o minimă investiție va fi transformat într-o zonă de skate-board.


Bazinele din zona de copii nu vor funcționa, pentru că filtrarea apei la copii trebuie făcută din 30 in 30 de minute, ceea ce la momentul actual echipamentele nu permit.


Dacă situația va permite, la deschiderea ștrandului se intenționează să se organizeze un pool party.