E voie, dar nu e voie. UTA – Gaz Metan Mediaș tot fără spectatori

Data publicare: Sambata, 15 Mai, 2021 Total: 1676 accesari

E voie, dar nu e voie. UTA – Gaz Metan Mediaș tot fără spectatori

Deși Guvernul a decis ca din data de 15 mai la competițiile sportive din aer liber să poată asista spectatori la 25% din capacitatea arenei, iată că de la vorbe la fapte este cale lungă, deh...ca la noi.

 

Astfel și partida de mâine, 16 mai, pe care UTA o va disputa pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaș se va disputa cu tribunele goale, suporterii putând să-și urmărească echipa tot de la televizor.

 

Dar iată comunicatul emis de către clubul UTA Arad:

 

”Ne pare enorm de rău că nu am reușit să le oferim abonaților noștri ocazia să fie prezenți în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad și de Direcția de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad și DSP Arad, puneam la dispoziția abonaților gratuit 2000 de teste rapide antigen.

Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Din păcate, ne puteți susține la acest joc doar prin achiziționarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro).

Nu dăm niciodată înapoi!”