17 români arestați pe aeroportul Luton din Londra după ce s-au bătut zdravăn între ei. Trei răniți au ajuns la spital

Data publicare: Sambata, 15 Mai, 2021 Total: 1722 accesari

17 români arestați pe aeroportul Luton din Londra după ce s-au bătut zdravăn între ei. Trei răniți au ajuns la spital

O bătaie ca-n filme a izbucnit pe neașteptate vineri dimineața, 14 mai, într-un grup de români ce așteptau îmbarcarea în terminalul aeroportului Luton din Londra.

 

Pasagerii aflați în aeroportul londonez i-au privit îngroziți pe românii care s-au luat la bătaie.

 

Deocamdată nu se știe motivul pentru care a izbucnit conflictul, dar în urma acestei bătăi, trei persoane au ajuns la spital cu răni grave, iar alte 17 au fost arestate, potrivit The Independent.

 

Bătaia a început în zona de așteptare de după filtrele de securitate, în jurul orei 8 dimineața. Situația i-a făcut pe ceilalți pasageri aflați în zonă să se adăpostească.

 

Incidentul a fost filmat de pasagerii aflați în aeroport, iar imaginile, postate pe rețelel sociale arată pete de sânge pe podeaua terminalului.

Din imagini se pare că bătaia a pornit de la doi bărbați, care au început să își împartă pumni. Pe imagini se aude cum bătăușii strigă unii la alții în română și de pe margine voci de femei le cer să se oprească.

 

Reprezentanții Aeroportului Luton s-au declarant șocați de cele întâmplate

 

Un purtător de cuvânt al Aeroportului Luton a declarat pentru The Independent că reprezentanții instituției sunt șocați de bătaia dintre români și le-a prezentat scuze pasagerilor care au fost nevoiți să asiste la incident.

 

„Suntem șocați, dar și întristați de acest incident. Avem toleranță zero față de violență și continuăm să ajutăm Poliția în această anchetă. Dorim să le cerem scuze tuturor pasagerilor afectați”, a declarat oficialul.

 

Între timp, Poliția din Bedfordshire a anunțat că anchetează incidentul.

 

„Poliția a fost anunțată în legătură cu un incident violent la Aeroportul Luton. Patru persoane au fost rănite, dintre care trei au fost duse la spital, cu răni grave. 17 persoane au fost arestate și se află în custodia Poliției pentru declarații”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.



     


 

Sursa:gândul.ro