Șocant. Copil de 12 ani omorât în bătaie de doi colegi de clasă. Aceștia au fost plătiți cu câte un dolar pentru a-l bate

Data publicare: Joi, 13 Mai, 2021 Total: 1592 accesari

Șocant. Copil de 12 ani omorât în bătaie de doi colegi de clasă. Aceștia au fost plătiți cu câte un dolar pentru a-l bate

Un elev în vârstă de 12 ani din New York a murit, după ce a fost bătut de câțiva colegi de clasă, care au fost plătiți cu un dolar ca să îl lovească, informează Mirror.

 

Când a ajuns acasă, băiatul,Romy Vilsaint le-a spus părinților săi că se simte rău și că îl doare capul. Peste noapte, băiatul a început să verse, iar mama și tatăl lui l-au dus de urgență la spital. Din păcate, copilul a murit.

 

După deces, Roodwiny Exantus, vărul băiatului, a mărturisit că acesta i-a spus că fusese agresat de câțiva colegi de clasă. Romy a fost atacat de doi dintre colegii săi care l-au lovit puternic în ceafă, la școală.

 

Când directorul i-a întrebat pe agresori de ce și-au bătut colegul, ei au răspuns că au primit câte un dolar pentru a-l lovi.

 

Acum, familia lui Romy vrea să știe de ce angajații unității de învățământ nu l-au dus pe băiat la spital după ce l-au sunat pe tatăl său, care era la serviciu și nu a răspuns la telefon.

 

Sursa: știrileprotv.ro

Foto:mirror