Taximetriștii arădeni susțin vaccinarea. Marș al taximetriștilor arădeni spre vaccinare

Data publicare: Miercuri, 12 Mai, 2021 Total: 996 accesari

Taximetriștii arădeni susțin vaccinarea. Marș al taximetriștilor arădeni spre vaccinare

Peste 80 de taximetriști s-au adunat în cursul dimineții de azi, 12 mai, în fața Primăriei Arad pentru o acțiune care să încurajeze vaccinarea populației.

 

Aceștia au pornit în coloană, într-un marș al vaccinării, către parcarea de la Remarkt- Jumbo, unde se află un drive-thru pentru vaccinare.

 

Reprezentanți ai taximetriștilor au declarat că ar fi dorit să participe mai mulți la acest marș, dar pentru a nu crea perturbări în trafic, s-a decis limitarea numărului acestora.

 

Dealtfel, mulți taximetriști s-au vaccinat deja, demersul acestora fiind de fapt încurajarea populației să se vaccineze.


Le mulțumim pentru că au venit să ne sprijine în campania de vaccinare. Este foarte important să înțelegem cu toții că vrem să circulăm în siguranță și în taximetre. Partenerii noștri de azi sunt taximetriștii arădeni.  Au venit la drive-thru să se vaccineze așa cum fac toți cei care țin la sănătatea lor și a celor din jurul lor. Centrul drive-thru merge foarte bine. Este o modalitate  prin care te poți vaccina simplu. Vii la cumpărături, te poți vaccina chiar în mașină, fără să fie nevoie de programare. Din prima zi, oamenii au apelat la centrul nostru care va rămâne deschis atât timp cât va fi nevoie.”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

La Arad se intenționează marcarea cu stickere distinctive a taximetrelor în care clienții circulă în deplină siguranță.