Elevii Liceului Tehnologic Regele Mihai I din Săvârșin deplâng moartea în accidentul de azi dimineață a iubitului lor profesor, Puiu Nicolae Sîngeorzan

Data publicare: Miercuri, 12 Mai, 2021 Total: 1735 accesari

Elevii Liceului Tehnologic Regele Mihai I din Săvârșin deplâng moartea în accidentul de azi dimineață a iubitului lor profesor, Puiu Nicolae Sîngeorzan

În accidentul produs azi dimineață la Bârzava, despre care am relatat recent, victima a fost profesorul de sport Puiu Nicolae Sîngeorzan de la Liceul Tehnologic Regele Mihai I din Săvârșin. Deși s-a încerat resuscitarea lui, după extragerea sa din autoturismul în care rămăsese încarcerat, el a intrat în șoc cardio-respirator și nu a mai putu fi salvat.

 

Citește și: Accident cu trei victime din care una decedată la ieșire din Bârzava! A fost solicitat elicopterul SMURD!



Profesorul Sîngeorzan, la doar 55 de ani, fost ofițer de armată, a lăsat în urma sa trei fete și două nepoate, dar și pe elevii lui de la liceul din Săvârșin.

 

Imediat după aflarea cumplitei vești, pagina sa de Facebook a început să fie invadată de foarte multe mesaje de condoleanțe:

 

”Dumnezeu să te odihnească în pace Domn Diriginte. Ați fost un om minunat. Nu vă vom uita niciodată”, sau ” Sincere condoleante familiei. Ați fost un profesor care a pus suflet in ceea ce făceați... Ne-ati invatat Că in viață trebuie sa fim corecți, să zâmbim și să mergem mai departe orice s-ar intampla...” sau ”Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace! Ați fost un profesor minunat, un exemplu. Nu îmi vine să cred că nu o să vă mai vedem.. Veți rămâne mereu în sufletele și inimile noastre!” – sunt doar câteva dintre nenumăratele mesaje lăsate.

 

Foto:Facebook