Accident cu trei victime din care una decedată la ieșire din Bârzava! A fost solicitat elicopterul SMURD!

Data publicare: Miercuri, 12 Mai, 2021 Total: 14907 accesari

Accident cu trei victime din care una decedată la ieșire din Bârzava! A fost solicitat elicopterul SMURD!

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, îm jurul orei 07.30, pe DN7, la ieșire din Bârzava spre Conop. În incidental rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma incidentului, trei victime din care două  au rămas incarcerate.

 

La incident intervine  o autospecială descarcerare de la Secția Bârzava, o ambulanță SMURD, însă a fost solicitat în sprijin si elicopterul SMURD.

 

Update: Sunt 3 victime din care 2 încarcerate pe locurile din față în autoturism, este vorba de un bărbat (șoferul), un pasager pe scaunul din dreapta față (bărbat) și încă o victimă pe locurile din spate. Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Se intervine pentru extragerea celor două victime incarcerate.


Update2: Șoferul a fost descarcerat, este stabil si cooperant preluat de SMURD Bârzava, pasagerul din dreapta descarcerat, în stop cardio respirator se efectuează manevre de resuscitare de către SAJ Săvârșin si Lipova.  Pasagerul din spate este preluat de către elicopterul SMURD în stare stabilă.


Update3: Persoana din dreapta șoferului a fost declarat decedat.


“În această dimineață, în jurul orei 07,15, un bărbat de 51 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Bârzava.

 

La km 489+185 m, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un bărbat de 30 de ani, din Zăbrani.

 

 

 

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 55 de ani, din Lipova, pasager în autoturism, și rănirea conducătorului auto și a unei femei de 52 de ani, din Păuliș, pasageră în autoturism.

 

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

 

 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, conducătorului auto turismului fiindu-i recoltate probe de sânge.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

 

În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens de mers, reluarea traficului în condiții normale fiind estimată în aproximativ 30 de minute.” transmite IPJ Arad.