Cei noi în politică…..Soția unui lider USR, numită la termoficarea Timișoarei

Data publicare: Marti, 11 Mai, 2021 Total: 1308 accesari

Cei noi în politică…..Soția unui lider USR, numită la termoficarea Timișoarei

Irina Dumitrescu Racoveanu, auditor, fostă angajată a companiei de termoficare din Timișoara și mai ales, soția lui Marius Dumitrescu, membru în Biroul Permanent Județean al USR Timiș, a fost numită în Consiliul de Administrație al Colterm, compania de termoficare din Timișoara.

 

Luat la întrebări de ziariștii de la Press Alert, Marius Dumitrescu și-a ridicat în slăvi soția afirmând că ”doamna este mai competentă decât cei șase directori înmulțiți cu trei care sunt acolo. Asta ca să înțelegeți. Și știți de ce? Pentru că a a plecat de jos, a ajuns unde a fost pe puterea ei și pe învățătura ei și știe ce e acolo. Și e foarte bine că este ea acolo și nu este altcineva”.

 

Luată la rându-i la întebări de Press Alert, Albă ca Zăpada noastră, a răspuns cu o puritate dezarmantă că habar n-avea de numire, ci pur și simplu a fost chemată la viceprimarul Lațcău în birou.”Am fost chemată de domnul viceprimar, care am înțeles că se ocupă de partea asta cu Colterm-ul, și am fost întrebată. Eu, în principiu, eu nu am fost foarte de acord, dar, până la urmă, am. na… Cum să vă spun, eu am lucrat foarte mulți ani în Colterm, cunosc situația de acolo, am fost operator cazane, deci am avut mai multe activități de la operator cazane, în 1988, am fost inclusiv la stația de șlam. După aia am fost avansată ca și economist și am ajuns auditor la Colterm. Cunosc foarte bine activitatea, am prins o serie de foarte mulți directori și am plecat anul trecut de acolo că a nu a mai fost situația de așa natură încât să rămân și am vrut să învăț și altceva. Acum sunt auditor și auditez primării. Nu sunt implicată în politică”

 

Întrebată dacă numirea sa are legătură cu faptul că soțul său este în conducerea USR Timiș, Irina Dumitrescu a susținut că ”eu nu pot să vă spun chestia asta pentru că domnul Lațcău știa că Marius lucrează la Colterm, dar el e un simplu electrician la Colterm”.

 

De acum încolo rămâne de văzut cum Zâna cea deșteaptă va face față celor 6 pitici…pardon directori de la Colterm.

 

Sursa:flux24.ro