Deputatul Bîlcea a solicitat accesul publicului pe stadionul Francisc Neumann la Finala Cupei României la fotbal feminin

Data publicare: Luni, 10 Mai, 2021 Total: 1775 accesari

Deputatul Bîlcea a solicitat accesul publicului pe stadionul Francisc Neumann la Finala Cupei României la fotbal feminin

Relaxarea măsurilor impuse de pandemie trebuie să fie simțite la Arad încă de la începutul lunii iunie, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta a adresat o interpelare ministrului tineretului și sportului,  Eduard Novak Carol și ministrului sănătății, Ioana Mihăilă, prin care le-a solicitat să ia deciziile care permit organizarea finalei Cupei României la fotbal feminin cu spectatori și elaborarea condițiilor speciale care permit accesul publicului pe arena sportivă. Finala urmează să se desfășoare la Arad, în data de 6 iunie.

„Având în vedere că: după data de 1 iunie vom avea decizii de relaxare, printre care accesul publicului la competițiile sportive; faptul că România a decis deja că va permite accesul publicului la jocurile Campionatului European de Fotbal în luna iunie; la Arad avem o arenă sportivă nouă, inaugurată însă fără spectatori, vă rog să luați deciziile necesare pentru ca finala Cupei României din data de 6 iunie să fie deschisă publicului”, a scris deputatul arădean în interpelarea depusă azi.

Este un nou pas pe care Sergiu Bîlcea îl face pentru înscrierea noii arene sportive a Aradului în circuitul evenimentelor sportive naționale.