O adolescentă ”Miss Liceu” riscă să devină ”Miss Pușcărie”

Data publicare: Vineri, 07 Mai, 2021 Total: 2739 accesari

O adolescentă ”Miss Liceu” riscă să devină ”Miss Pușcărie”

Emily Rose Grover, 18 ani, a vrut să fie cea mai frumoasă fată din Tate High School, din Cantonment, Florida.

 

Pentru a obține coroana, ea a spart conturile a 246 de elevi din liceu și a trecut numele ei pe buletinele lor de vot.

 

Tânăra, arestată în martie, riscă acum o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru accesare neautorizată a sistemelor informatice, utilizarea criminală a datelor personale și conspirație, scrie Pensacola News Journal.

 

Toamna trecută, Emily strălucea pe podium, era „regina balului”, avea flori în brațe și coroana de miss pe creștet. Emily, miss în noiembrie 2020. În martie, tânăra era arestată.

 

Hotărâtă să câștige concursul de frumusețe din liceu și ajutată de mama ei, 50 de ani, profesoară la o școală elementară, Emily a manipulat rezultatul votului.

 

Autoritățile școlare au bănuit la câteva zile după ce concurs că ceva nu este în regulă cu rezultatul. Au raportat cazul la poliției,I ar anchetatorii au descoperit accesul neautorizat la sute de conturi ale unor elevi.

 

246 de voturi, trimise de la aceeași adresă IP 246 de voturi pentru ea au sosit de la aceeași adresă IP, a relevat ancheta.

 

În atacul de tip hacking, eleva a accesat inclusiv sistemul intern al districtului școlar. Grover a trebuit să returneze titlul de frumusețe și a fost exmatriculată. Acum, Emily și Laura Carroll, mama ei, riscă 16 ani de închisoare.

 

Cele două sunt acuzate de utilizarea neautorizată a sistemelor informatice, rețelelor de calculatoare și dispozitivelor electronice, utilizarea criminală a datelor personale și conspirație. Emily va compărea în fața instanței pe 15 mai.

 

Sursa:libertatea.ro

Foto: Tate High School