Tulburător.Un băiat de 13 ani din Bihor s-a spânzurat de dorul mamei. 40 de copii români s-au sinucis în ultimii 13 ani de dor de mamă

Data publicare: Marti, 04 Mai, 2021 Total: 1058 accesari

Tulburător.Un băiat de 13 ani din Bihor s-a spânzurat de dorul mamei. 40 de copii români s-au sinucis în ultimii 13 ani de dor de mamă

Un băiat în vârstă de 13 ani s-a spânzurat, în a doua zi de Paște,luni,3 mai, în podul casei părinteşti din comuna Roşia, judeţul Bihor.

 

"Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. Este vorba despre un băiat de 13 ani din Roşia. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis la faţa locului, însă băiatul nu a putut fi salvat, a confirmat pentru BIHOREANUL dr. Liciniu Venter, managerul SAJ Bihor.

 

Oamenii din sat spun că băiatul a fost, probabil, afectat de faptul că în urmă cu circa o săptămână mama şi cu unul dintre cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

 

Femeia ar fi fost determinată să părăsească domiciliul de scandalurile din familie, zic oamenii din zonă. Astfel, doi băieţi au rămas cu tatăl lor acasă.

 

Din 2008 până în prezent, 40 de copii români s-au sinucis din dor de mamă, conform rainews.it. Tristețea de a rămâne singuri după ce mamele pleacă la muncă în străinătate pentru ani intregi se transformă cu timpul ăntr-o depresie accentuată care ii determină, pe unii dintre ei, sa se sinucidă.

 

sursa:ebihoreanul