Al treilea meci pierdut consecutiv de UTA în play-out! UTA- Chindia Târgoviște 0-1

Data publicare: Sambata, 01 Mai, 2021 Total: 2065 accesari

Al treilea meci pierdut consecutiv de UTA în play-out! UTA- Chindia Târgoviște 0-1

Chindia învinge pe terenul lui UTA Arad cu 1-0, cu unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului. Cu 33 de puncte, echipa din Târgovişte este liderul din play-out, fără eşec şi fără să primească niciun gol. UTA este pe locul 4, cu 25 de puncte.



 

Echipele de start

UTA: Fl. Iacob - Peteleu, Erico da Silva, Fl. Ilie, Roumpoulakou - Albu, Vorobjovas - Ad. Petre, Roger Rodrigues, Rusu – Voinea
Antrenor: Laszlo Balint
Rezerve: Balauru, Melinte, Shliakov, Bustea, Antal, Miculescu, Hora, Buhăcianu, Rus

 

Chindia: Aioani - Martac, Pițian, Celea, Kocic - Neguț, Iacob, Dulca, Dumitrașcu - Yameogo, Berisha
Antrenor: 
Emil Săndoi

Rezerve: D. Moldovan, Căpușă, D. Florea, V. Rață, D. Popa, Corbu, C. Dinu, Neicuțescu, M. Costea


Arbitru Central: Horațiu Feșnic (Cluj Napoca)
Asistenți: Marius Marica (Bistrița) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Prima repriză a început cu oaspeții în atac, iar în minutul 15 Celea a centrat în careu, dar Iacob a ajuns târziu la minge și nu a putut s-o trimită spre poarta arădenilor. În ultimul minut al primei reprize a venit replica lui UTA, când lovitura liberă a lui Adrian Petre a fost reținută de Aioani.

După pauză, Chindia dă lovitura, iar Paul Iacob marchează în minutul 62 singurul gol al meciului, unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon, și categoric,golul etapei. Mijlocașul a șutat perfect de la 20 de metri, iar portarul arădean ieșit în afara careului de 6 metri, nu mai are replică.

Până la final, UTA nu a avut puterea să egaleze, iar Chindia rămâne astfel neînvinsă în play-our.


 

UTA pierde a treia partida consecutive din play-out, înfrângerea actuală vine după umilința de la mPitești, unde UTA a fost învinsă de FC Argeș cu 4 -1.




Laszlo Balint: ”Sunt foarte apăsați, sunt 2-3 jucători care au lacrimi în ochi”


„Da, e o victorie meritată pentru Chindia și o înfrângere care complică lucrurile pentru noi. Cred că diferența s-a făcut atunci când Chindia i-a introdus pe Popa și Florea. Diferența a fost că ei au reușit să țină de minge, să câștige dueluri. E al doilea meci în care primim astfel de goluri.

Acceptăm acest moment greu, trebuie să încercăm să îl rezolvăm. E important să fim bărbați, trebuie să facem tot ce stă în puterile noastre ca să menținem echipa în prima ligă.

Chindia a marcat gol la primul șut pe poartă, noi am avut faze fixe, nu am reușit să marcăm împotriva unei echipe extrem de bine organizate, acest parcurs al Chindiei nu este deloc întâmplător. Avem o deplasare infernală, meciul de meciuri de la Astra este ca o finală pentru noi. Vreau să rămân optimist, pozitiv, vreau să ne revenim repede și să strângem rândurile.

Am discutat cu ei, trebuie să ținem fruntea sus. Sunt foarte apăsați, sunt 2-3 jucători care au lacrimi în ochi. E dureros, dar trebuie să ne adunăm puterile și să ducem lupta la capăt. Am mare încredere că vom reuși să ne atingem obiectivul”, a spus Laszlo Balint după meci.


Foto: Radu Bulzan