Rodica Todor, dispărută cu o săptămână în urmă, a fost găsită decedată în Vinerea Mare plutind pe Mureș!

Data publicare: Sambata, 01 Mai, 2021 Total: 4293 accesari

Rodica Todor, dispărută cu o săptămână în urmă, a fost găsită decedată în Vinerea Mare plutind pe Mureș!

Un bărbat a apelat 112 vineri, în jurul orei 16,50, sesizând că, în zona plajei “Zori de zi”, din Pădurea Ceala, este un cadavru care plutește pe râul Mureș.

 

Un echipaj ISU a adus cadavrul la mal, din primele informații fiind vorba despre o persoană de sex feminin, de 51 de ani, a cărei dispariție a fost mediatizată în data de 22 aprilie a.c.

 

Citește și: Rodica Todor a dispărut de la domiciliu. Ați văzut-o? Sunați la 112

 

Din primele cercetări nu sunt indicii cu privire la săvârșirea unei fapte penale, cadavrul fiind transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei.

 

Cu cea mai mare tristețe în suflet va anunț ca am găsit-o astăzi pe mamica blândă și buna, mamica mea cu chip de înger, bunicuta perfecta, calda și duioasa, care din păcate nu mai este printre noi, sunt sigura ca Dumnezeu are grija de ea asa cum știe el mai bine și doar el știe de ce a ales sa fie asa.

Mamica mea blanda și buna te iubesc pana la stele și de acum și dincolo de ele, Dumnezeu sa îți dea odihna veșnică și alinarea sufletului!!!

Ramai vie în inimile noastre, dorul acesta nu va putea sa îl stingă nimeni, mi-e tare dor de tine!!!!a scris fiica femeii pe pagina de Facebook.

 

De ce doamne nu mai luat pe mine și s-o lași pe ia să aibă grija de nepoțelul nostru de care îi era drag ca lumina ochilor….. ce fac eu fără ea?”  a fost mesajul plin de durere a soțului.