Centru de vaccinare Drive Thru din parcarea Real/Remarkt un real success. Vezi câți arădeni s-au vaccinat în primele două zile

Data publicare: Vineri, 30 Aprilie, 2021 Total: 1285 accesari

Centru de vaccinare Drive Thru din parcarea Real/Remarkt un real success. Vezi câți arădeni s-au vaccinat în primele două zile

Inițiativa Primăriei Arad pentru inființarea centrului de vaccinare Drive Thru din parcarea Real/Remarkt se dovedește a fi un real success în contextul în care listele de programare de pe platformă sunt tot mai mici, iar doze de vaccin există din belșug, cel puțin momentan.

 

După primele două zile de funcționare a centrului Drive Thru, 306 persoane au apelat la acest centru pentru a se imuniza cu prima doză sau cu doza de rapel.

  

În  prima zi de funcționare a centrului, 120 de persoane au optat pentru centrul deschis în parcarea de la Real/Remarkt, din care 117 persoane cu prima doză Pfizer și 3 persoane au făcut doza de rapel cu același ser.

 

În cea de-a două zi de funcționare, 186 de persoane au optat pentru centrul deschis în parcarea de la Real/Remarkt, din care 183 persoane cu prima doză Pfizer și 3 persoane au făcut doza de rapel cu același ser.

Spunem că este un real success având în vedere că în cele două zile 303 persoane au apelat la acest centru pentru prima doză de vaccine și doar  6 persoane pentru a se imuniza cu doza a două.

De asemenea, comparând cifrele, în centrul Drive Thru, s-au imunizat același număr de persoane în ziua a doua ca și la Centrul de vaccinare Cinema Solidaritatea din Gai, care a înregistrat cel mai mare număr de doze administrare în ultimele 24 de ore, adică 186.