Rupți de beți la volan prin județ

Data publicare: Marti, 27 Aprilie, 2021 Total: 980 accesari

Rupți de beți la volan prin județ

Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat în 26 aprilie a.c., un bărbat de 47 de ani din Buteni, care conducea un autoturism pe D.J.793, fiind sub influența băturilor alcoolice.

 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,84 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Tot sub influența băuturilor alcoolice, a mai fost depistat în după-masa zilei de 26 aprilie a.c., un italian de 41 de ani, care conducea un autoturism pe Șoseaua de Centură din Arad, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,83 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Ambii conducători auto au fost transportați la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat la data de 26 aprilie a.c., un arădean de 18 ani, care conducea o autoutilitară în municipiul Arad.


Tot la data de 26 aprilie a.c., a mai fost depistat un bărbat de 48 de ani, din Pecica, care conducea o autoutilitară pe strada 401 din aceeași localitate.


În urma verificărilor efectuate, a reiesit că niciunul dintre conducătorii auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale.