„Complexitatea apartenenței” – o nouă întâlnire teatrală online

Data publicare: Marti, 27 Aprilie, 2021 Total: 664 accesari

„Complexitatea apartenenței” – o nouă întâlnire teatrală online

Șapte personaje de diferite profesii și poveștile lor de viață. Povești care încearcă să transmită un mesaj despre cum se pot menține relațiile la distanță, cât de importantă este identitatea națională, apartenența, sau care sunt adevaratele valori într-o societate modernă, în care mijloacele de comunicare ne influențează tot mai mult viața, iar oamenii ajung să se simtă din ce în ce mai singuri. Acestea sunt ideile în jurul cărora se construiește spectacolul pe care actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad vi-l propun spre vizionare sâmbătă, 1 mai, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro.


Este vorba despre spectacolul „Complexitatea apartenenței”, de Falk Richter, în regia lui Radu Alexandru Nica. Traducerea textului aparține lui Mircea Sorin Rusu. Montarea este un bun prilej de (re)întâlnire cu actorii:  Dorina Darie Peter, Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, Sorin Calotă, Alex Margineanu și Călin Stanciu. Echipa spectacolului este completată înspirat de: Irina Moscu (scenografie), Lucian Moga și Alex Dancu (lumini), Vlaicu Golcea și George Dancu (muzică) și Adelin Ghionghioșan (video)

 

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Biletele costă 20 de lei și pot fi achiziționate online, pe platforma www.eventim.ro